Zamena konektora punjenja

zamena konektora
zamena konektora
zamena konektora

Zamena Konektora Punjenja za Mobilne Telefone: Očuvajte Vašu Povezanost

Kada se suočavate sa problemima pri punjenju vašeg mobilnog telefona, to može biti frustrirajuće iskustvo. U nekim slučajevima, problem može biti u konektoru za punjenje. Naša usluga zamene konektora punjenja za mobilne telefone može vam pomoći da brzo i efikasno rešite ovaj problem i ponovo očuvate vašu povezanost sa digitalnim svetom.

Kako znati da je vreme za zamenu konektora punjenja?

Postoje znakovi koji ukazuju na potrebu za zamenu konektora punjenja na vašem mobilnom telefonu:

 1. Slaba veza prilikom punjenja: Ako primetite da se punjenje prekida ili nije stabilno, to može ukazivati na loš kontakt konektora.

 2. Polomljeni ili savijeni pinovi: Vizuelna provera konektora može pokazati da su pinovi polomljeni, savijeni ili oštećeni.

 3. Nemogućnost prepoznavanja punjača: Ako vaš telefon ne prepoznaje punjač ili se ne puni pravilno, to može biti problem sa konektorom.

Kako vam zamena konektora punjenja pomaže?

Zamena konektora punjenja za mobilne telefone donosi niz koristi:

 1. Pouzdanost punjenja: Novi konektor omogućava pouzdanu vezu između vašeg telefona i punjača.

 2. Brži i efikasniji punjač: Novi konektor će obezbediti brže punjenje i efikasno prepoznavanje punjača.

 3. Očuvanje vašeg uređaja: Redovna zamena konektora može produžiti vek trajanja vašeg telefona.

Zašto izabrati naš servis za zamenu konektora punjenja za mobilne telefone?

Naš tim stručnjaka specijalizovan je za zamenu konektora punjenja za sve vrste mobilnih telefona. Evo zašto treba da nas izaberete:

 1. Kvalitetna zamena: Pravimo zamene sa visokokvalitetnim konektorima kako bismo obezbedili izvanredne performanse i dugotrajnost.

 2. Brza usluga: Naša ekipa pruža brzu i efikasnu uslugu kako biste se što pre vratili svojim svakodnevnim aktivnostima.

 3. Garancija na naš rad: Dajemo garanciju na sve naše usluge kako biste bili sigurni u kvalitet i pouzdanost našeg rada.

Neka vaš mobilni telefon ostane pouzdan i funkcionalan uz našu uslugu zamene konektora punjenja. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali termin ili da biste saznali više o našim uslugama. Vaša povezanost i funkcionalnost uređaja su naš prioritet.

Popravka punjenja na Android i iPhone telefonima

Zamena konektora punjenja Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Redmi,  Nokia, Alcatel, Motorola i svi drugi brendovi mobilnih telefona.

Telefon neće da se puni

Situacija u kojoj i golim okom možete videti oštećenje na konektoru punjenja je jasna. Potrebna je zamena konektora.

Međutim, situacija kada se oštećenje ne može videti golim okom može biti zbunjujuća za korisnike. Ništa nije polomljeno, ali telefon neće da se puni.

Ono što se često dešava je da su u prekidu jedan ili više vodova na konektoru. Ovo se može videti tek nakon pregleda pod mikroskopom.

Do pre nekoliko godina mobilni telefoni su imali baterije koje ste mogli sami da izvadite. Ako telefon neće da se puni mogli ste da stavite drugu bateriju i tako sami utvrdite da li je konektor ili nešto drugo.

Danas se skoro svi noviji telefoni prave sa integrisanim baterijama. Tu ne možete ništa sami da uradite. Ako se telefon ne puni, tj. neće da se puni kada ga prikačite na punjač, vrlo je moguće da je oštećen konektor punjenja.

Dešava se i da kada nakačite mobilni telefon na punjač da bi se punio, na telefonu se pojavi poruka da punjenje nije moguće.

Razlozi za kvar na konektoru punjenja

Različiti su razlozi zbog kojih je potrebna zamena konektora za punjenje, kada je potrebna zamena micro usb konektora.

Neki najčešći su:

 • ulazak vode ili druge tečnosti u telefon (telefon upao u pileću supu, koka kolu, kafu, pokisao itd da navedemo samo neke od situacija sa kojima smo se susretali 🙂 )
 • neodgovarajući punjač (ne daje odgovarajuću struju ili nije isti ulaz pa se guranjem na silu ošteti konektor telefona)
 • grubo rukovanje punjačem i slično (ljudski faktor)

Telefon može da se ne puni i iz drugih razloga, koji nisu vezani za konektor punjenja.

Svaki telefon ima jedan čip na matičnoj ploči koji je zadužen da reguliše punjenje i sve s tim u vezi. Ovaj čip, kolo za punjenje, zna da otkaže sa radom iz raznih, često nepoznatih razloga.

Cena konektora za punjenje telefona se kreće okvirno od 3000-5000 dinara u zavisnosti od modela.

Zamena konektora za punjenja može koštati i više, cena može biti i veća za neke modele telefona gde je zamena komplikovanija. Ili za skuplje najnovije telefone.

Popravka konektora za punjenje se najčešće završava za nekoliko sati ili u toku dana, u zavisnosti od trenutnog obima posla u servisu.

Tačna cena zamene konektora za punjenje na Vašem mobilnom telefonu, kao i vreme popravke, biće Vam saopštena ako nas pozovete.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.