iPhone servis

 Profesionalni iPhone servis u Novom Sadu. Servisiranje svih iPhone telefona po povoljnoj ceni. Brzo i efikasno uklanjamo sve vrste kvarova. Od zamene ekrana na iPhonu,  zamene kamere i baterije na iPhonu, pa do zamene zadnjeg stakla i zvučnika.

Servis iPhone telefona Arena Mobile– sve usluge na jednom mestu.

Imamo rešenje za svaki problem sa iPhonom. Potrebno je samo da nas pozovete i zakažete svoj termin. U najkraćem roku ponovo ćete imati ispravan iPhone u svojim rukama.

Apple servis Novi Sad.

Potreban Vam je servis iPhone mobilnog telefona? Nudimo usluge svih vrsta popravki i servisa iPhone telefona.

Naši serviseri su specijalizovani za sve modele iPhone telefona i Vršimo sve vrste popravki kao što su zamena ekrana, zamena baterije i jos mnogo toga.

 

Brz servis iPhone telefona – Apple servis

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Svesni smo da je iPhone sastavni deo Vašeg života i da vam je potrebno da što pre ponovo bude u ispravnom stanju. Zato svaku popravku obavljamo u najkraćem mogućem roku.

Svoj uređaj u Arena Mobile servis možete doneti lično ili nas možete kontaktirati kako bismo dogovorili da nam uređaj pošaljete putem brze pošte. 

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete telefonom ili popunite formular i rezervišete svoj termin.

Servis iPhone telefona Novi Sad – Arena Mobile

Naše usluge:

Zamena ekrana iPhone

Zamena stakla iPhone / reparacija

Zamena poleđine iPhone / poklopca

 

i još mnogo toga…

Zamena baterije iPhone

Zamena kamere iPhone

Zamena konektora punjenja

Zamena zvučnika iPhone

Zamena slušalice iPhone

Zamena mikrofona iPhone

Kako to funkcioniše?

Informacije i cene

Prvi korak je da nas kontaktirate i dostavite nam informacije kakav problem imate sa Vašim iPhone telefonom.

Posetite nas

Po sklapanju dogovora i pronalasku najbolje opcije za Vaš telefon potrebno je da nas posetite u servisu ili posaljete Vaš uređaj brzom poštom.

Popravka

Sve iPhone telefone popravljamo u najkraćem mogućem roku. Većinu servisa završavamo u roku od par sati.

Servis moblnih telefona – iPhone

Zamena ekrana iPhone

Nezgode se dešavaju. Kod padova, najosetljiviji deo je ekran Vašeg iPhone telefona. Ukoliko Vam je napuklo staklo ili je potpuno razbijen ekran, tu smo da uradimo zamenu iPhone ekrana, tako da nakon servisa Vaš uređaj izgleda isto kao i pre nezgode!

Zamena ekrana kod nas je brza. Uvek se maksimalno trudimo da skratimo vreme za popravku jer znamo koliko Vam znače Vaši mobilni uređaji. Najčešće ćete istog dana imati popravljen uređaj u rukama.

Zamena displeja iphone

Koristimo isključivo najkvalitetnije delove koje je moguće nabaviti – originalne ekrane i samo najbolje zamenske od proverenih proizvođača, na Vama je izbor.

Zamena stakla / reparacija ekrana

Jedno od čestih pitanja je kada može da se radi reparacija ekrana. Reparacija ekrana ili zamena stakla je moguća samo kada osim pukotina nema nikakvih drugih promena na ekranu u vidu zelenih ili rozih linija, crnih fleka i tački. Znači kada ne postoje nikakve promene u prikazivanju slike i kada touch radi normalno u svakom delu ekrana.

Zamena stakla iPhone 

Zamena stakla ili reparacija ekrana u našem servisu vrši se pomoću najsavremenijih mašina i alata. Sve reparacije završavamo u najkraćem mogućem roku. Takođe posedujemo veliki lager već repariranih ekrana spremnih za ugradnju.

Zamena poleđine / poklopca baterije

Kao posledica pada dešava se da se ošteti i zadnja strana iPhone telefona odnosno poleđina koja je izrađena od stakla, a staklo je osetljivo na udarce i padove. Ne brinite u našem servisu možete zameniti razbijenu poleđinu Vašeg iPhone telefona u najraćem roku.

Zamenu poklopca odnosno poleđine vršimo najsavremenijim laserom koji uklanja lepak a pri tome ne oštećuje samo kućište telefona što je velika prednost.

Pored toga u koliko je Vaše kućište krivo ili totalno oštećeno zamenićemo kompletno kućište i Vaš iPhone će ponovo biti kao nov.

Zamena baterije iPhone

Baterija Vam kratko traje ili se ne puni kao ranije?

Vremenom litijum-jonske baterije gube svoj kapacitet i snagu. Na mobilnim telefonima se to najčešće dešava kada baterija pređe 500 ciklusa punjenja, što je oko 2 godine redovnog korišćenja telefona. 

Zbog specifičnosti Apple uređaja, jako je bitno da se zamena baterije na iPhone-u uradi stručno i profesionalno. U našem servisu vršimo zamenu baterija i ova usluga se najčešće obavi za svega sat vremena. Baterije koje ugrađujemo su najkvalitetnije, pažljivo odabrane i testirane.

Zamena kamere iPhone

Kada imate problem sa prednjim ili zadnjim kamerama postoji mogućnost zamena istih. Ako Vam se desilo da otvorite kameru i slika Vam bude crna, ili izbaci grešku verovatno da je potrebna zamena kamere ili celog seta kamera u zavisnosti od modela telefona.

Takođe dešava se i da Vam kamera bude mutna prilikom fotografisanja ili da jednostavno ne može da fokusira sliku.

Zamenu kamera vršimo u najkraćem roku.

Zamena konektora punjenja 

Imate problem sa konektorom punjenja na Vašem iPhone telefonu? Baterija se ne napuni do kraja ili kabal za punjenje ne stoji kako treba, ovo ukazuje da mate problem sa konektorom punjenja.

Na iPhone telefonima sam konektor se nalazi na fletu na kom se obično nalazi i mikrofon. U nekim slučajevima moguće je da će pomoći samo čišćenje od prašine i ostalih nečistoća, dok u ostalim slučajevima kada je potrebna zamena koju rešavamo u najkraćem roku.

Zamena zvučnika / slušalice iPhone

Možda Vam se desilo da ne čujete sagovornika ili prilikom puštanja muzike jednostavno zvučnik ne daje svoj maksimum. 

Navedeni problem obično rešavamo na neki od sledećih načina: čišćenje bez otvaranja uređaja, sledeći korak je čišćenje sa unutrašnje strane odnosno sa otvaranjem uređaja, i na kraju zamena samog zvučnika ili slušalice.

Zamena mikrofona iPhone

iPhone telefoni poseduju najčešće više mikrofona, a problem sa mikrofonom se manifestuje tako sto Vas ne čuje sagovornik dok razgovarate ili niste u mogućnosti da snimiti glasovnu poruku ili da obavite video poziv.

Zamena mikrofona iPhone zavisi najviše od toga koji mikrofon pravi smetnju tj koji nije ispravan.

Potreban Vam je servis iPhone telefona?

061/19-55-614