Reparacija ekrana iPhone

iphone reparacija

Zamena Samo Stakla Ekrana na iPhone Telefonima: iPhone reparacija ekrana

Polomljen ekran na iPhone telefonu ? Sve radi, samo je puklo staklo?

iPhone servis Arena Mobile vrši zamenu stakla ekrana na svim modelima iPhone telefona: iPhone 6S, 6 Plus, SE, iPhone7, iPhone7 Plus, 8, iPhone8 Plus, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14.

Vaš iPhone je više od samo pametnog telefona – to je vaš portal ka digitalnom svetu. Međutim, oštećenja ekrana su neizbežna i mogu vam ostaviti neprijatne posledice. Umesto da se suočavate s visokim troškovima zamene celog ekrana, zamena samo stakla ekrana na iPhone telefonima je ekonomična opcija koja će vam vratiti sjaj vašeg uređaja.

Šta je zamena samo stakla ekrana na iPhone telefonima?

Zamena samo stakla ekrana je tehnika fokusirana na zamenu oštećenog stakla na ekranu, dok se sam ekran i sve njegove funkcionalnosti očuvavaju. Ova metoda omogućava uštedu znatno više u odnosu na zamenu celog ekrana, a pritom produžava vek trajanja vašeg iPhone uređaja.

Prednosti zamene samo stakla ekrana:

 1. Ušteda novca: Zamena samo stakla ekrana je znatno ekonomičnija opcija u poređenju sa zamjenom celog ekrana. Ovaj pristup vam omogućava da štedite novac i zadržavate vrhunsku kvalitetu svog uređaja.

 2. Brza popravka: Većina zamena stakla ekrana na iPhone telefonima može se obaviti relativno brzo, omogućavajući vam da se brzo vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.

 3. Očuvanje funkcionalnosti: Zamena samo stakla ekrana očuva sve funkcionalnosti i performanse vašeg iPhone uređaja, bez potrebe za potpunom zamjenom ekrana.

 4. Ekološki prihvatljivo: Smanjenje e-otpada postaje sve važnije, a zamena samo stakla ekrana doprinosi očuvanju okoline.

Kako odabrati pravi servis za zamenu samo stakla ekrana na iPhone telefonima?

Kada razmatrate zamenu samo stakla ekrana na svom iPhone uređaju, ključno je izabrati pouzdan i stručan servis. Evo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir:

 1. Iskustvo i stručnost: Istražite reputaciju i iskustvo servisa kako biste bili sigurni da su kvalifikovani za zamenu samo stakla ekrana na iPhone telefonima.

 2. Kvalitetni delovi: Proverite da servis koristi visokokvalitetno staklo kako biste bili sigurni da ćete dobiti jasnu i oštru sliku na ekranu.

 3. Garancija na rad: Odaberite servis koji pruža garanciju na svoj rad kako biste imali sigurnost u kvalitet njihove usluge.

 4. Brzina i efikasnost: Vreme je važno, pa se pobrinite da servis može obaviti popravku brzo i efikasno.

Zamena samo stakla ekrana na iPhone telefonima je pametna i ekonomična opcija za očuvanje vašeg uređaja. Kada se suočavate sa oštećenim staklom, razmotrite ovu opciju kako biste sačuvali vaš iPhone i doprineli očuvanju okoline. Vaš uređaj zaslužuje povratak svog originalnog sjaja.

Ako je puklo staklo ekrana na iPhone, nema potrebe da menjate kompletan ekran. Zamena stakla je mnogo jeftinija opcija, a reparirani ekran biće kao nov.

Ako je ipak pukao ceo ekran, tako da je telefon nemoguće koristiti, vršimo i zamenu ekrana na iPhone telefonima.

Ukoliko Vam se desilo da ste slomili staklo na svom iPhone a ekran i touch screen fukncionišu kako treba moguće je uraditi reparaciju stakla.

U našem servisu smartphone uredjaja možete biti sigurni da će Vaš iPhone biti potpuno bezbedno i sigurno popravljen bez bojazni od oštećenja ili kasnijeg prestanka rada bilo koje od komponenti. Višegodišnje iskustvo u reparacijama i popravkama na samom ekranu, kao i najnovije tehnologije i mašine koje koristimo prilikom same reparacije, kombinacija su za dobijanje savršenog proizvoda, odnosno vašeg ekrana koji je bio slomljen.

Uslovi da bi mogla da se uradi reparacija iPhone ekrana

Da bi zamena slomljenog stakla na iPhone-u mogla da se uradi potrebno je da budu ispunjeni sledeći uslovi:

 • tač skrin mora biti funkcionalan u svim delovima ekrana
 • LCD mora da prikazuje sliku u svim delovima ekrana
 • na ekranu nema uspravnih linija
 • na ekranu nema mrlja, crnih fleka ili bilo kakvog razlivanja boja
 • nema treperanja ekrana

Ako su svi navedeni uslovi zadovoljeni, moguće je zameniti samo staklo ekrana. U suprotnom, radi se zamena ekrana.

Kada donesete Vaš uređaj isti ćemo pregledati i potom Vas informisti koliko nam je potrebno vremena za reparacju iPhone ekrana za Vaš model telefona.

Prednosti reparacije su nešto povoljnija cena servisa u odnosu na zamenu kompletnog novog originalnog ekrana.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.