iPhone zamena baterije

zamena baterije iphone

Zamena Baterije za iPhone: Poboljšajte Trajanje Baterije i Performanse

Vaš iPhone je neizostavan deo vašeg svakodnevnog života. Međutim, kako vreme prolazi, mogli biste primetiti da se trajanje baterije postepeno smanjuje, što može negativno uticati na vašu produktivnost i zabavu. Zamena baterije za iPhone može biti ključna za ponovno oživljavanje vašeg uređaja i produženje njegovog veka trajanja.

Kako znati kada je vreme za zamenu baterije?

Postoje neki jasni znakovi koji ukazuju na potrebu za zamenu baterije na vašem iPhone uređaju:

 1. Brzo pražnjenje baterije: Ako primetite da se nivo baterije brzo smanjuje čak i nakon punjenja, to je znak da baterija može biti dotrajala.

 2. Neočekivano isključivanje: Ukoliko se telefon isključuje bez upozorenja čak i kada baterija prikazuje da je napunjena, to je jasan pokazatelj problema sa baterijom.

 3. Nemogućnost punjenja: Ako vaš iPhone ne prihvata punjenje ili se punjenje usporava znatno više nego ranije, to može ukazivati na oštećenje baterije.

 4. Nadimanje baterije: Vidljivo nadimajuća baterija može uzrokovati probleme i treba je zameniti.

Kako zamena baterije pomaže?

Zamena baterije na iPhone uređajima donosi niz benefita:

 1. Duži vek trajanja uređaja: Nova baterija produžava vek trajanja vašeg iPhone uređaja i čini ga korisnim duže vreme.

 2. Bolja autonomija: Nova baterija omogućava duže trajanje baterije, čineći vaš uređaj pouzdanijim u svakodnevnim zadacima.

 3. Bolja efikasnost: Sa novom baterijom, vaš iPhone će raditi glatko i bez neočekivanih prekida.

Zašto izabrati naš servis za zamenu baterije na iPhone uređajima?

Naš tim iskusnih stručnjaka specijalizovan je za zamenu baterija na iPhone uređajima. Evo nekoliko razloga zašto nas izabrati:

 1. Kvalitetne baterije: Koristimo samo visokokvalitetne, originalne baterije kako bismo garantovali pouzdanost i performanse.

 2. Brza usluga: Naša ekipa je efikasna i pružamo brzu uslugu kako biste se što pre vratili svojim aktivnostima.

 3. Garancija na rad: Dajemo garanciju na naš rad, tako da možete biti sigurni u kvalitet naših usluga.

Neka vaš iPhone ponovo radi punom snagom uz zamenu baterije koju pružamo. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali termin ili da biste saznali više o našim uslugama. Vaša produktivnost i zabava ne zaslužuju da budu uskraćene zbog slabije baterije.

Zamenite bateriju i udahnite novi život svom iPhone

Ukoliko vaš telefon ne može da izdrži duže od par sati bez punjača, gasi se tokom rada, potrebna mu je „omanja večnost“ dok se napuni, znajte da vam potrebna zamena baterije na iPhone.

Zamena baterije na iPhone je brz i lak način da osvežite svoj telefon i rešite se rizika da telefon „crkne“ baš u trenutku kada vam je neophodno da obavite poziv ili pošaljete važnu poruku.

U servisu mobilnih telefona Arena Mobile pružamo uslugu zamene baterije na iPhone telefonima po najpovoljnijoj ceni. Kontaktrajte nas i u najkraćem roku imaćete ponovo savršen telefon u rukama.

iPhone baterija se naduvala?

Ovo je očigledan znak, vidljiv golim okom. Naduvena baterija često gura ekran na gore pa može doći i do veće štete ako na vreme ne reagujete.

A može biti i opasno! Naduvene baterije mogu i eksplodirati na punjaču.

Zato ako primetite znake da je došlo do povećanja baterije – preporučujemo da odmah posetite iPhone servis i obavite zamenu.

Baterija iPhone se smatra potrošnim delom i kao takva, predviđena je da se menja na svake dve godine, čak i ako je njen kapacitet i dalje iznad 80%. Razlog leži u tome što svaka baterija ima određeni životni vek odnosno broj ciklusa punjenja koje može da podnese – oko 1000 ciklusa.

Nakon što ovaj broj bude ispunjen potrebno je zameniti bateriju iPhone jer se lako može desiti da:

 • telefon lažno prikazuje preostali procenat baterije
 • se baterija naduje i predstavlja ozbiljan rizik
 • telefon počne da se pregreva tokom punjenja
 • loša baterija izazove nove kvarove na iPhone
 • telefon nepouzdano radi…

Naravno, u zavisnosti od toga koliko koristite svoj telefon i na koji način, lako se može dogoditi da je bateriju iPhonae potrebno zameniti i ranije.

Imamo sve modele: baterija za iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max itd...

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.