Zamena ekrana Iphone 8 / SE 2020

iphone 8/iphone SE
iphone 8/se
iphone 8/se

iPhone 8 i iPhone SE 2020 i SE 2022 su Apple-ovi modeli telefona koji su veoma zastupljeni kod nas zbog pristupačne cene i visokog kvaliteta.

Ako Vam je telefon ispao i oštetio se LCD potrebna Vam je zamena ekrana. Ako je ekran slomljen, crn, nema slike, tada se menja komplet ekran. Ako tač skrin ne reaguje takođe se vrši zamene ekrana.

Integrisane baterije od 1821 mAh i 2691 mAh su bile vrhunske za vreme kada su se ovi telefoni pojavili, ali sada su već u nekom nižem rangu po kapacitetu. Ako koristite iPhone 8 ili iPhone SE već 2 ili više godina verovatno će vam uskore trebati i zamena baterije koju možete uraditi u našem sevisu brzo i povoljno.

Polomljen ekran iPhone 8, iPhone SE 2020

Podrazumeva se da se ovi telefoni odlikuju i vrhunskim kvalitetom izrade koji uključuje i vrlo izdržljive komponente. Od Appla uvek očekujemo samo najbolje, pa čak i kada su to modeli stari par godina.

Ipak ne znači da bi im prijalo ispuštanje na neku tvrdu podlogu (ili jak udarac u displej).

Ukoliko bi se ispostavilo da je na telefonu došlo do pucanja ili naprsnuća stakla, a proverom se utvrdi da tačskrin valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku kako treba, srećom, problem uspešno rešava zamena stakla iPhone 8 ili iPhone SE 2020 ili SE 2022 mobilnog telefona.

Ako se, pak, dogodilo da je osim lomljenja stakla primetno i ozbiljno oštećenje displeja (LCD ne prikazuje sliku u svim delovima ekrana, tačskrin ne reaguje normalno na dodir), onda je za efikasnu popravku potrebno obaviti zamenu ekrana.

Zamena stakla iPhone 8 i iPhone SE 2020 i SE 2022 telefona

Pošto je zamena stakla iPhone 8 telefona prilično specifična i osetljiva operacija, takav posao, posebno za skuplje modele kakvi su iPhone 8 i iPhone SE, treba poveriti proverenim profesionalcima koji imaju i potrebno znanje i kvalitetne moderne alate.

Vrlo stručan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Arena Mobile naša je garancija da problem oštećenog stakla na pametnom telefonu možemo rešiti sasvim uspešno i efikasno.

Neophodna dijagnostika i pouzdana zamena stakla iPhone 8 ili iPhone SE mobilnog telefong za Vas će biti obavljena kvalitetno i potpuno bezbedno, tako da nemate dodatnih briga u pogledu sigurnosti Vašeg smartfona.

Brza reparacija ekrana na iPhone 8 i iPhone 8 plus telefonima

Kao što nam naša dobra poslovna praksa nalaže, uvek ulažemo maksimalan trud da čitav posao oko zamene stakla na iPhone 8 i iPhone SE pametnom telefonu završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Svesni smo da Vam je telefon potreban. Zato zamena ekrana na iPhone 8, SE traje jako kratko, obično u roku od par sati zamena je završena.

Zamena stakla iPhone 8 telefona traje malo duže, ali ne nešto previše, obično jedan dan je potreban da se popravka završi.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.