Reparacija ekrana Samsung

reparacija samsung
reparacija iphone

Zamena Samo Stakla Ekrana na Samsung Telefonima-Reparacija ekrana

Polomljen ekran na Samsung telefonu ? Sve radi, samo je puklo staklo?

Samsung servis Arena Mobile vrši zamenu stakla ekrana na svim modelima Samsung telefona: Samsung A12, Samsung A20e, Samsung A21s, Samsung A30s, Samsung A32, Samsung A40, Samsung A50, Samsung A51, Samsung A52, Samsung A52s, Samsung 70, Samsung A13, Samsung A14, Samsung A23, Samsung A33, Samsung A53. Samsung  A72, kao i svi ostali modeli Samsung telefona.

Vaš Samsung pametni telefon predstavlja spoj tehnologije, stila i funkcionalnosti. Međutim, oštećenja ekrana su neizbežna u svakodnevnom životu. Umesto da se suočavate sa skupim zamenskim ekranima, zamena samo stakla ekrana na Samsung telefonima je ekonomična opcija koja će vam vratiti originalni sjaj vašeg uređaja.

Šta je zamena samo stakla ekrana na Samsung telefonima?

Zamena samo stakla ekrana je postupak koji se usredsređuje na zamenjivanje oštećenog stakla na ekranu, dok se sam ekran i sve njegove funkcionalnosti očuvaju. Ova tehnika omogućava vam da uštedite znatno više u odnosu na zamenu celog ekrana, a pritom produžavate vek trajanja svog Samsung telefona.

Prednosti zamene samo stakla ekrana:

 1. Ušteda novca: Zamena samo stakla ekrana je znatno povoljnija opcija od zamene celog ekrana. Ovaj pristup vam omogućava da štedite novac i zadržite kvalitet svog uređaja.

 2. Brza popravka: Većina zamena stakla ekrana na Samsung telefonima može se obaviti relativno brzo, omogućavajući vam da se brzo vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.

 3. Očuvanje funkcionalnosti: Zamena samo stakla ekrana očuva sve funkcionalnosti i performanse vašeg Samsung telefona, bez potrebe za potpunom zamjenom ekrana.

 4. Ekološki prihvatljivo: Smanjenje e-otpada postaje sve važnije, a zamena samo stakla ekrana doprinosi očuvanju okoline.

Kako odabrati pravog servis za zamenu samo stakla ekrana na Samsung telefonima?

Kada razmatrate zamenu samo stakla ekrana na svom Samsung telefonu, ključno je izabrati pouzdan i stručan servis. Evo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir:

 1. Iskustvo i stručnost: Istražite reputaciju i iskustvo servisa kako biste bili sigurni da su kvalifikovani za zamenu samo stakla ekrana na Samsung telefonima.

 2. Kvalitetni delovi: Proverite da servis koristi visokokvalitetno staklo kako biste bili sigurni da ćete dobiti oštru i jasnu sliku na ekranu.

 3. Garancija na rad: Odabrati servis koji pruža garanciju na svoj rad kako biste imali sigurnost u kvalitet njihove usluge.

 4. Brzina i efikasnost: Vreme je važno, pa se pobrinite da servis može da obavi popravku brzo i efikasno.

Zamena samo stakla ekrana na Samsung telefonima je ekonomična, praktična i ekološki odgovorna opcija za očuvanje vašeg uređaja. Kada se suočite sa oštećenim staklom, razmotrite ovu opciju kako biste sačuvali vaš Samsung telefon i doprineli očuvanju okoline. Vaš uređaj zaslužuje povratak svog originalnog sjaja.

Ako je puklo staklo ekrana na Samsung , nema potrebe da menjate kompletan ekran. Zamena stakla je mnogo jeftinija opcija, a reparirani ekran biće kao nov.

Ako je ipak pukao ceo ekran, tako da je telefon nemoguće koristiti, vršimo i zamenu ekrana na Samsung telefonima.

Ukoliko Vam se desilo da ste slomili staklo na svom Samsung-u ekran i touch screen fukncionišu kako treba moguće je uraditi reparaciju stakla.

U našem servisu smartphone uredjaja možete biti sigurni da će Vaš Samsung biti potpuno bezbedno i sigurno popravljen bez bojazni od oštećenja ili kasnijeg prestanka rada bilo koje od komponenti. Višegodišnje iskustvo u reparacijama i popravkama na samom ekranu, kao i najnovije tehnologije i mašine koje koristimo prilikom same reparacije, kombinacija su za dobijanje savršenog proizvoda, odnosno vašeg ekrana koji je bio slomljen.

Uslovi da bi mogla da se uradi reparacija Samsung ekrana

Da bi zamena slomljenog stakla na Samsung -u mogla da se uradi potrebno je da budu ispunjeni sledeći uslovi:

 • tač skrin mora biti funkcionalan u svim delovima ekrana
 • LCD mora da prikazuje sliku u svim delovima ekrana
 • na ekranu nema uspravnih linija
 • na ekranu nema mrlja, crnih fleka ili bilo kakvog razlivanja boja
 • nema treperanja ekrana

Ako su svi navedeni uslovi zadovoljeni, moguće je zameniti samo staklo ekrana. U suprotnom, radi se zamena ekrana.

Kada donesete Vaš uređaj isti ćemo pregledati i potom Vas informisti koliko nam je potrebno vremena za reparacju Samsung ekrana za Vaš model telefona.

Prednosti reparacije su nešto povoljnija cena servisa u odnosu na zamenu kompletnog novog originalnog ekrana.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.