Zamena LCD ekrana Samsung A13

Potrebno Vam je da popravka bude gotova u najkraćem roku već od 30min?

Oštetili ste ili potuno razbili ekran na svom telefonu sa oznakom A135 ili A137 odnosno Samsung A13? Nema problema, posedujemo većinu verzija odnosno revizija ekrana za navedeni model telefona tako da ćemo zameniti ekran na Vašem telefonu u najkraćem roku.

Prilikom sastavljanja Vašeg Samsung telefona postavljamo novu duplo lepljivu traku na kućište kako bi sprečili ulazak prašine i vratili ga u fabričko stanje.

Takođe ako Vam je razbijeno samo staklo a ekran je originalan postoji mogućnost zamene samo stakla odnosno reparacije ekrana.

Potrebna Vam je zamena ekrana ili stakla na Samsung A13 4g ili Samsung A13 5g telefonu, ali želite da sve bude urađeno brzo, profesionalno i povoljno?

Samsung servis Arena Mobile je profesionalni servisni centar za Samsung telefone.

Sa punim poverenjem i sigurnošću možete nam se obratiti ako Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung telefonu., ili zamena samo stakla ekrana (reparacija ekrana). Vršimo zamenu ekrana i stakla na svim modelima Samsung-a.

Zamenu ekrana na Samsung telefonima obavljaju obučeni stručnjaci za Samsung telefone. Imamo sve potrebne alate za pravilno servisiranje Samsung telefona.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.