Zamena displeja Samsung A52

Samsung A52 i Samsung A52s su popularni modeli iz Samsungove A serije i odlični su za prosečnog korisnika telefona. Oznake modela telefona su A525 i A526 za model A52 kao i A528 za model A52s.Shodno tome posedujemo većinu delova na lageru, trudimo se uvek da sama popravka bude gotova u najkraćem roku već od 30min.

Prilikom zamene ekrana na Samsung A52 i A52s telefonu vršimo i pregled ostalih komponenti kao što su baterija, konektor punjenja, matična ploča itd.

Prilikom sklapanja Vašeg Samsung telefona postavljamo novu duplo lepljivu traku na kućište kako bi sprečili ulazak prašine i vratili ga u fabričko stanje.

Takođe ako Vam je razbijeno samo staklo a ekran je originalan postoji mogućnost zamene samo stakla odnosno reparacije ekrana.

Potrebna Vam je zamena ekrana ili stakla na Samsung A52 ili Samsung A52s telefonu, ali želite da sve bude urađeno brzo, profesionalno i povoljno?

Samsung servis Arena Mobile je profesionalni servisni centar za Samsung telefone.

Sa punim poverenjem i sigurnošću možete nam se obratiti ako Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung telefonu., ili zamena samo stakla ekrana (reparacija ekrana). Vršimo zamenu ekrana i stakla na svim modelima Samsung-a.

Zamenu ekrana na Samsung telefonima obavljaju obučeni stručnjaci za Samsung telefone. Imamo sve potrebne alate za pravilno servisiranje Samsung telefona.