Zamena ledja iPhone Xr

Zamena zadnjeg stakla iPhone.

Zamena poklopca baterije odnosno poleđine na modelu iPhone XR.

Proces zamene ledja kako na iPhone XR tako i na ostalim iPhone modelima mobilnih telefona obavljamo najsavremenijim laserom.

U zavisnosti od samog modela iPhone telefona za samu intervenciju je nekad potrebno rasklapanje samog uređaja, odnosno skidanje ekrana, vađenje baterije, kamera, matične ploče, dok za određene modele to nije potrebno.

Vaš iPhone XR i drugi modeli iPhone-a su odabrani zbog izvanrednog dizajna i performansi. Međutim, oštećenja na poklopcu (poleđini) mogu brzo smanjiti izgled i funkcionalnost uređaja. Naša usluga zamene poklopca za iPhone XR i sve ostale modele iPhone-a može vam pomoći da povratite originalni izgled i funkcionalnost svog dragocenog uređaja.

Zašto je zamena poklopca važna za iPhone XR i druge modele iPhone-a?

Oštećen poklopac (poleđina) nije samo estetski problem. Oštećeni poklopac može uzrokovati probleme sa signalima, ometati performanse uređaja i čak uticati na trajanje baterije. Zamena poklopca može rešiti sve ove probleme i vratiti vašem iPhone-u novi život.

Prednosti zamene poklopca za iPhone XR i druge modele iPhone-a:

  1. Originalni dizajn: Naša zamena poklopca koristi originalne delove kako bismo zadržali autentičan izgled vašeg iPhone-a.

  2. Brza i pouzdana usluga: Naš tim stručnjaka obezbeđuje brzu i pouzdanu zamenu poklopca, omogućavajući vam da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima.

  3. Očuvanje vrednosti uređaja: Zamena poklopca pomaže u produženju veka trajanja vašeg iPhone-a i očuvanju njegove vrednosti.

Kako izabrati pravi servis za zamenu poklopca za iPhone XR i druge modele iPhone-a?

Kada tražite servis za zamenu poklopca za iPhone XR i druge modele iPhone-a, važno je izabrati pouzdanog partnera. Evo nekoliko ključnih faktora koje treba uzeti u obzir:

  1. Iskustvo i ekspertiza: Proverite iskustvo i reputaciju servisa kako biste bili sigurni da su kvalifikovani za zamenu poklopca na iPhone uređajima.

  2. Kvalitetni delovi: Uverite se da servis koristi originalne delove kako biste obezbedili najbolji mogući izgled i funkcionalnost.

  3. Garancija na rad: Odaberite servis koji pruža garanciju na svoj rad kako biste imali sigurnost u kvalitet njihove usluge.

  4. Brza usluga: Vreme je važno, pa izaberite servis koji može obaviti zamenu poklopca brzo i efikasno.

Pustite nas da vratimo izgled i funkcionalnost vašeg iPhone XR i drugih modela iPhone-a u punom sjaju uz našu uslugu zamene poklopca. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali termin ili saznali više o našim uslugama. Vaši uređaji zaslužuju da ostanu u najboljem mogućem stanju.

Laser emituje “zrake” koji spaljuju lepak između samog staklenog poklopca i limenog odnosno metalnog kućišta što garantuje potpuno bezbednu zamenu same poleđine i ne oštećuje samo kućiste.

U slučaju kada je Vaše kućište krivo ili polomljeno odnosno totalno uništeno tada je potrebna zamena kompletnog kućišta.

Za navedenu poprakvu nam je obično potrebno nekoliko sati.

Za ovu kao i sve ostale usluge popravki telefona možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 061/19-55-614 ili nas posetiti na adresi Železnička 24 u Novom Sadu.