Maskice za telefon, punjaci, zastita za ekran, drzaci, slusalice…

Veliki izbor dodatne opreme

Arena Mobile u svojoj ponudi poseduje veliki izbor dodatne opreme kao i zaštitne opreme za sve modele mobilnih telefona. 

Izaberite masku po vašoj potrebi

Svako od nas želi da njegov telefon bude unikatan i traži maskicu po svojim potrebama.

U ponudi imamo: silikonske maske, maske na preklop, defender maske, providne maske, plastične maske, maske sa šljokicama, vodootporne maske i mnoge druge koje možete pogledati na našem sajtu.

Silikonske maske su trenutno najzastupljenije zbog svoje jednostavnosti i bezbrojnih mogućnosti, kao što su štampa raznih dezena, raznovrsnost boja i sl.

Zašto su vam maske za telefon neophodne ?

Kako tehnologija napreduje, telefoni danas su sve tanji i sve lakši, tako da nisu baš izdržljivi prilikom pada sa visine. Takođe telefoni nisu toliko ni jeftini da biste mogli da se šetate po ulici bez zaštitne opreme.

Danas, većina nas telefon nosi svuda sa sobom, doslovno svuda, pa i u toalet. Čak i ako niste prirodno nespretna osoba, malo je verovatno da naprava koja provodi 24 sata sa vama nikad neće slučajno pasti sa stola ili iskliznuti iz vaših ruku.

Imate najnoviji telefon? Pogodite šta? Drugi takođe imaju isti taj telefon, stavljanje maskice za telefon neće pokazivati samo vašu ličnost i unikatnost, već će vam pomoći da razlikujete koji je vaš telefon.

Nekada ćete možda poželeti da prodate vaš telefon kako bi kupili noviji, pogodite šta? Niko neće želeti da kupi vaš izgrebani telefon, već će svi odabrati telefon koji je bio u futroli i koji je dobro očuvan.

Arena mobile vam nudi velik izbor boja i dezena, kao i najrazličitijih tipova maskica kako biste istakli svoju unikatnost na najbolji način, ali isto tako i zaštitili svoj pametni telefon.

 

Dizajn po vašoj meri

Ukoliko želite da vaš telefon bude maksimalno zaštićen, u našoj ponudi možete naći futrole vrhunskog kvaliteta. Naše maskice omogućavaju mnogo lakše nošenje i veću zaštitu celog telefona. Ukoliko vam trebaju futrole za Samsung, Xiaomi, Huawei, Iphone ili druge telefone, ne brinite spremili smo za vas sve to, čak i još više!

Online prodaja – Isporuka na teritoriji cele Srbije!

Na našem sajtu se nalazi veliki broj proizvoda koji čeka na vas. Sve što je potrebno da uradite jeste da pretražite naš celokupan asortiman i izaberete vrstu zaštite, model telefona i dizajn koji vam se sviđa i poručite proizvod online.

Mi ćemo vam obezbediti da svi proizvodi što pre stignu do vas jer znamo koliko je vaš telefon izložen opasnosti kada je bez maske ili futrole za telefon. U današnje vreme je vrlo lako kupovati preko interneta, pa vam i mi omogućavamo da iz svoje fotelje, na svom pametnom telefonu, poručite online masku ili futrolu koja ćemo vam dostaviti na kućnu adresu.